11 Ekim 2009 Pazar

ÇARŞI VE UNIBJK




UNIBJK yani Üniversiteli Beşiktaşlılar “2001 yılının ilk aylarında, Beşiktaşlılığı bir tribün hikâyesinden çok, bir yaşam felsefesi olarak benimsemiş Üniversiteli Gençler, kulübümüze sınırsız hizmet felsefesi ve Beşiktaş'ımızın güçlü geleceğini yaratabilmek hedefiyle UNIBJK çatısı altında birleşmiştir. "Beşiktaşlı Olmak Yeter" felsefesi de işte bu günlerin eseridir. Bilgi, Boğaziçi, İTÜ, KOÇ ve Yıldız Üniversitelerinde okuyan Beşiktaşlıların kurduğu bu oluşum, bugün 10.000e yaklaşan üye sayısı, 39 üye üniversitesi ile yalnızca Beşiktaş'ımız için değil, Türk Sporu'nun yarınları için de potansiyel bir güç durumundadır.

UNIBJK kuruluşundan bugüne kadar ÇARŞI ile ortak hareket etmiş ve bugünden sonra da ortak hareket edecektir. UNIBJK’li kardeşlerimiz dün nasıl ÇARŞI ruhuyla büyüdüyse bugünden sonra da ÇARŞI ruhunu içinde barındıran birer Kartal gibi yaşamaya devam edeceklerdir. UNIBJK, Beşiktaş'ı Üniversiteler içinde onur ve gurur verici bir şekilde temsil eden bir oluşumdur.

Kimse kişisel kırgınlıklarını polemik meselesi yaparak, ÇARŞI ve UNIBJK isimlerine zarar verecek hareketlerde bulunmamalıdır. Herkes birer Beşiktaş’lı gibi hareket etmelidir ve Beşiktaş için taşın altına eline sokmalı, Beşiktaş’a yarar sağlayacak işler yapmalıdır.

Forza Beşiktaş ailesine duyurulur...

Hiç yorum yok: